Gyógyító vagy? Járuljunk hozzá egymás sikeréhez!

Egy waldorf-iskola fenntartása mindig kreativitást és külső támogatókat igénylő feladat. Mi azonban igyekszünk, hogy a támogatás ne csupán egyoldalú legyen, és szeretnénk mi is hozzájárulást nyújtani azok számára akik támogatnak bennünket.

Ez a hozzáállás, és az a törekvés, hogy teret adjunk az érdeklődők részére minél több alternatív gyógymód megismerésének eredményezte, hogy az Endrédy Vendel Waldorf Iskolában az előző tanévben két alkalommal szerveztünk Egészségnapot.

Eddig volt alkalmunk bemutatni csontrakót, dúlát, reflexzóna-masszőrt, testmasszőrt, látót, kineziológust, asztrológust, lélekgyógyászt, nyirokmasszőrt, stb.

Mivel ezek az alkalmak az iskolánk és a résztvevő “gyógyítók” számára is igen sikeresnek bizonyultak, úgy döntöttünk, hogy idén is megrendezzük.

Időpont: 2018. március 26.

Az Egészségnap arról szól, hogy az érdeklődők kedvezményes áron próbálhatják ki a különböző szolgáltatásokat, a befolyt összeg pedig az iskola működését támogatja.

Miért jó ez a “gyógyítónak”? Mert az a tapasztalat, hogy egy-egy ilyen alkalom nyomán az ott megjelent érdeklődők közül mindig kerül ki néhány, aki a továbbiakban vendége lesz.

Ha Te is örülnél egy ilyen együttműködésnek gyógyítóként, várjuk jelentkezésedet. A bemutatásra kerülő “gyógymódok” köre már egészen biztosan bővül, de különösképpen várjuk még olyan szakember jelentkezését, aki aura fotózást és elemzést tud nyújtani.

Keress bennünk az Elérhetőségek bármelyikén!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.