Waldorf Információs Est Sopronban

Mióta néhány napja közhírré tettük, hogy iskolánk Fertőendrédről Sopronba költözik, folyamatosan égnek a vonalak, lelkes szülők és pedagógusok örömükről számolnak be és kérdéseikkel árasztanak el bennünket.

Kedden este 17 órától lehetőséget teremtünk rá Sopronban, hogy kérdéseidet személyesen tedd fel, egy információs est keretein belül.

Ha még csak érdeklődsz a Waldorf-pedagógia iránt, egészen biztosan jobban képbe kerülsz majd, ha pedig már konkrét, akár technikai jellegű információkra van szükséged, azt is biztosítjuk számodra. Találkozhatsz az iskola vezetőivel, néhány pedagógussal és szülővel, valamit a fenntartó Csillagrét Egyesület képviselőivel is. Az óvodával kapcsolatban is tájékoztatást nyújtunk.

Várunk szeretettel, akár leendő szülőként, pedagógusként, vagy támogatóként érdeklődsz irántunk.

A részvétel ingyenes, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött.

Amennyiben szeretnél részt venni, küldd el az e-mail címedet az alábbi linkre kattintva, és hétfő estig elküldjük neked a regisztrációs lapot és a pontos címet: http://clika.pe/l/10038/78262/

(Néhány esetben nem jelenik meg a feliratkozási oldal. Ha nálad is ez a helyzet, kérd üzenetben az e-mail címed megadásával!)

Amennyiben a Facebook eseménynél is kifejezed részvételi szándékodat vagy érdeklődésedet köszönjük, a vendéglista nem nyilvános. Ehhez kattints a képre!

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra ERRE A LINKRE kattintva, Kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.