Waldorf Információs Est, osztálytanítók, iskolaépület bemutatása

Az előző, GYIK-ban tartott információs esten közel százan érdeklődtek a Waldorf-pedagógia, illetve a szeptembertől Sopronba költöző Waldorf Iskolánk iránt. Az ott elhangzott információk, a személyes találkozások sok családnak járultak hozzá a választásához, azóta számos család jelzett vissza, hogy minket választ, és csatlakozott hozzánk. Többen jelezték azonban, hogy nem tudtak ott lenni ezen az alkalmon, de szeretnének több információt kapni, míg mások az osztálytanítókkal való személyes találkozást szorgalmazták.

2019. április 26-án, pénteken 17 órától eleget teszünk ezeknek a kéréseknek. Egy újabb információs est alkalmával a Waldorf-pedagógiába való betekintésen, és a működéssel kapcsolatos technikai információkon túl személyesen is találkozhattok minden, jelenleg már nálunk tanító osztálytanítóval, ezen felül pedig a leendő első osztályosok osztálytanítójával is. E mellett, ez az információs est a leendő iskola épületében, a Győri út 48/a. szám alatt lesz, így azt is lesz módotok megtekinteni.

A helyszínen lehetőség lesz jelentkezési lapok kitöltésére is.

Az információs est ingyenes, viszont előzetes regisztrációhoz kötött, ezt megteheted az alábbi regisztrációs linkek egyikére kattintva.

Amennyiben NEM VETTÉL RÉSZT A 04.09-i információs esten, a regisztrációhoz kérlek kattints erre a linkre: Regisztráció

Ha részt vettél az előző (04.09) információs esten, kérlek kattints az alábbi linkre: Regisztráció

Szeretettel várunk benneteket!

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra ERRE A LINKRE kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.