Virágkapun át az első osztályba

Az évnyitón, amiről előző bejegyzésünkben már beszámoltunk, az első osztályosok nem vettek részt. Ők ugyanis minden Waldorf iskolában egészen különleges fogadtatásban részesülnek.

Szeptember 4-én szerdán szüleikkel érkeztek az iskolába, akik egészen a Virágkapuig kísérték őket, ahonnan a gyertyagyújtást követően osztálytanítójuk kísérte át őket a Virágkapun. 

Ezt követően az osztálytanító kíséretében birtokba vették a tantermet, mely a szülők és pedagógusok összehangolt munkája által vált olyan hangulatos hellyé, ahol a tanulók minden bizonnyal szívesen töltik majd hétköznapjaikat.

Ugye Te is örültél volna, ha így fogadnak annak idején az iskolában? Ezen már nem változtathatsz, de a gyermeked még átélheti. A Waldorf iskolában azonban nem csak első osztályosként érezhetik magukat különlegesnek a gyermekek, hanem iskolai éveik alatt végig. Tehát, ha a Te gyermeked már elkezdte az elsőt, vagy a másodikat, vagy .. akkor sem késő.

Továbbra is várjuk a családoknak a jelentkezését, akik betekintve a Waldorf-pedagógia szellemiségébe és gyakorlatába, hívást éreznek arra, hogy gyermeküket e szerint neveljék, iskoláztassák. Ha Te ezek közé tartozol, várjuk jelentkezésedet!

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra erre a linkre kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.