Márkus Barbara: A család és a Waldorf (Interaktív információs sorozat 1. rész)

Szeretnénk, hogy azok akik hívást éreznek arra, hogy gyermekük a megszokottól eltérő oktatásban részesüljön, minél több oldalról és formában ismerjék meg a Waldorf-pedagógiában rejlő lehetőségeket, és közösségünket egyaránt.

Szeretnénk, hogy nagyobb rálátásuk legyen a Waldorf-pedagógiának a hétköznapokban, a családok életében betöltött szerepéről, egymásra hatásáról, a különböző résztvevők, apák, anyák, gyermekek és pedagógusok megéléseiről, a Waldorf-pedagógia állami oktatáshoz kapcsolódó viszonyáról, a végzett Waldorf-diákok tapasztalatairól, stb.

Ezért indítunk el egy olyan interaktív sorozatot, ahol lehetőség lesz a fent említett témákban nem csak előadást meghallgatni, hanem aki kedvet érez ehhez, beszélgetések keretében mélyebben is betekinteni.

Sorozatunk első része 2019.06.07-én pénteken 17 órakor kerül megrendezésre a soproni iskolaépületben.

Előadó: Márkus Barbara

Téma: A család és a Waldorf

Amennyiben szeretnél részt venni rajta, kérünk tegyél meg egy ingyenes regisztrációt ERRE A LINKRE kattintva, a FB eseménynél pedig, amit a képre kattintva érsz el jelöld, hogy Ott leszel.

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra erre a linkre kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.