Itt az ideje a választásnak

Ha a Waldorf-pedagógiát és iskolánkat választod gyermeked számára, még három napod van a Jelentkezési lap beküldésére.

Mióta döntés született róla, hogy Sopronba költözünk, két információs esten közel 150 fő vett részt és kapott tájékoztatást a lehetőségről. Sokan elküldték már a jelentkezési lapokat és várják a felvételi alkalmakat.

Ha Te is bennünket választották, vagy hív a lehetőség, de még nem tetted le a voksod, most itt az ideje. Április 30. keddig tudjuk fogadni a jelentkezéseket.

Akik elküldik a jelentkezési lapokat, értesítést tájékoztatást kapnak majd a felvételi pontos időpontjáról, ami várhatóan május 17-18-án lesz.

Az óvodai férőhelyek száma már betelt, mégis érdemes leadni a jelentkezésedet, hiszen előfordul néha egy-egy visszalépés szeptemberig, s így a várólistáról még lesz lehetőség bejutni. Van olyan iskolai osztályfok, ahol szintén ez a helyzet.

Beírattad már másik iskolába, és most bizonytalan van mitévő légy? Ez nem akadály, iskolaváltásra bármikor van lehetőség, csak tedd meg az első lépést a Jelentkezési lap elküldésével.

A jelentkezési lapokat ITT találod.

Várunk szeretettel!

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra erre a linkre kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.