Ismerjétek meg a pedagógusokat!

Sokan kíváncsiak rá, hogy kik tanítanak a Waldorf-iskolában. Főleg arra, hogy amennyiben bennünket választanak, ki lesz gyermekük osztálytanítója. Így arra törekszünk, hogy folyamatosan mindenkit bemutassunk, itt a weboldalon keresztül, illetve az információs estek alkalmával személyesen is.

Ma Herenyik Zsuzsa osztálytanító bemutatkozását olvashatod, aki az 5., tehát a 2019. szeptemberben induló 6. osztály osztálytanítója.

“Herenyik Zsuzsa vagyok, és Sopronban élek a vőlegényemmel. Budapesten születtem, de Egerben éltem és iskoláimat is itt végeztem. 2010-ben diplomáztam az Eszterházy Károly Főiskolán, majd 2011-ben  ugyanitt mesterdiplomát szereztem.

Eddigi életem két legmeghatározóbb területe a pedagógia és a képzőművészet. A Waldorf pedagógia számomra ezt a két kardinális pontot köti össze, s az összekötő fonal is annyira változatos, amennyire a használó fantáziája.

Jelenleg osztálytanító és képzőművészet tanárként majdnem az összes évfolyamon foglalkozom az iskolánkban tanuló gyermekekkel.”

 

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra ERRE A LINKRE kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.