Horváth Anita osztálytanító

A mai napon Horváth Anita osztálytanító bemutatkozását olvashatjátok, aki a mostani első, tehát a 2019 szeptemberében másodikos osztály tanítója.

“Horváth Anita vagyok, Sopronhorpácson élek férjemmel. 1996-ban szereztem tanítói diplomát a győri Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán.

Azóta számos szakmai továbbképzésen vettem részt. Ezeknek és a tanítással töltött éveknek köszönhetően módszertani kultúrám és pedagógusi látásmódom sokat alakult, fejlődött.

2005-ben szakvizsgáztam az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán fejlesztő pedagógiából. Azóta fejlesztő pedagógusként is foglalkozom tanulási nehézségekkel küzdő gyerekekkel.

Tanítói pályám 22 éve alatt folyamatosan osztálytanítóként dolgoztam, emellett tanítottam felső tagozatban ének-zenét, tánc-drámát is.

A közoktatásban eltöltött 22 év után nemrég új szakmai kihívás talált meg. 2018 szeptemberétől a fertőendrédi Endrédy Vendel Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola első osztályosainak vagyok osztálytanítója.

Nyitott szívvel várom a rám bízott kicsiket, és az újfajta szakmai impulzusokat.

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra ERRE A LINKRE kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.