Apáktól apáknak (Interaktív információs sorozat 2. rész)

Szeretnénk, hogy azok akik hívást éreznek arra, hogy gyermekük a megszokottól eltérő oktatásban részesüljön, minél több oldalról és formában ismerjék meg a Waldorf-pedagógiában rejlő lehetőségeket, és közösségünket egyaránt.

Szeretnénk, hogy nagyobb rálátásuk legyen a Waldorf-pedagógiának a hétköznapokban, a családok életében betöltött szerepéről, egymásra hatásáról, a különböző résztvevők, apák, anyák, gyermekek és pedagógusok megéléseiről, a Waldorf-pedagógia állami oktatáshoz kapcsolódó viszonyáról, a végzett Waldorf-diákok tapasztalatairól, stb.

Ezért indítunk el egy olyan interaktív sorozatot, ahol lehetőség lesz a fent említett témákban nem csak előadást meghallgatni, hanem aki kedvet érez ehhez, beszélgetések keretében mélyebben is betekinteni.

Sorozatunk második része 2019.06.20-án csütörtökön 18 órakor kerül megrendezésre a soproni iskolaépületben, Apáktól apáknak címmel.

       Azt tapasztaljuk, hogy a szülők közül legtöbbször az apák azok, akikben több a félelem és a bizonytalanság azzal  kapcsolatban, hogy a Waldorf-pedagógiát válasszák gyermekeik számára.

 Ezért erre az estére elsősorban olyan apákat várunk, akik az iskolaválasztás előtt állnak, vagy az iskolaváltást fontolgatják, és vannak még nyitott kérdéseik, melyek megválaszolásra várnak a végső választás előtt.

 Olyan apákkal találkozhatnak itt, akik már választották a Waldorf-pedagógiát gyermekük számára, gyermekük     iskolánk tanulója, és a motivációjukon túl már a tapasztalataikról is be tudnak számolni.

Kötetlen beszélgetés formájában bármilyen kérdés megválaszolásra kerül, s ezzel valószínűleg a maradandó félelmeket, bizonytalanságot is sikerül feloldanunk, de legalábbis elősegítjük a választást.

Amennyiben szeretnél részt venni rajta, kérünk jelöld a FB eseménynél, hogy Ott leszel. Ehhez kattints az alábbi képre. (A vendéglista nem nyilvános.)

Ha biztosan nem szeretnél lemaradni az információkról, kérünk iratkozz fel az információs levélsorozatunkra erre a linkre kattintva, kedveld Mi és miért a Waldorf? – Fertő-táj nevű FB oldalunkat, melyet ITT érsz el, valamint iratkozz fel  YouTube csatornánkra EZEN a linken.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.